понедельник, 9 января 2023 г.

 🤔Ці знойдзецца такі чалавек, які не любіць дранікі? 

    На погляд нашых будучых павароў-кандытараў адказ на гэтае пытанне адзін: не знойдзецца. Бо дранікі беларускія гаспадыні выпякаюць ужо некалькі стагоддзяў падрад. Навучэнцы каледжа, якія наведваюць аб'яднанне па інтарэсах "Беларуская кухня", гатуюць бульбяную страву па традыцыйнаму рэцэпту:

✅начышчаную вымытую бульбу труць на мелкай тарцы, 

✅дабаўляюць крышачку мукі, соль і перац па густу, 

✅перамешваюць і выпякаюць на разэгрэтым на патэльні алеі. ✅гатовыя дранікі падаюць са смятанай і пажаданнем прыемнага апетыту. 😋

📌Звярніце ўвагу, што ў аўтэнтычнае блюда НЕ дабаўляюць яйкі





Уставшие, но довольные результатом!

1 комментарий: