🤔Ці знойдзецца такі чалавек, які не любіць дранікі?
На погляд нашых будучых павароў-кандытараў адказ на гэтае пытанне адзін: не знойдзецца. Бо дранікі беларускія гаспадыні выпякаюць ужо некалькі стагоддзяў падрад. Навучэнцы каледжа, якія наведваюць аб'яднанне па інтарэсах "Беларуская кухня", гатуюць бульбяную страву па традыцыйнаму рэцэпту:
✅начышчаную вымытую бульбу труць на мелкай тарцы,
✅дабаўляюць крышачку мукі, соль і перац па густу,
✅перамешваюць і выпякаюць на разэгрэтым на патэльні алеі. ✅гатовыя дранікі падаюць са смятанай і пажаданнем прыемнага апетыту. 😋
📌Звярніце ўвагу, што ў аўтэнтычнае блюда НЕ дабаўляюць яйкі
Уставшие, но довольные результатом!
Дранікі - гэта вельмі смачна)
ОтветитьУдалить